Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill


Smeker utanpå

och inuti.


Du leker med mitt hjärta


med min magkänsla.


Det pirrar till


känner rädsla.


Du är alldeles tätt intill.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean