Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och när jag inte vill då minns jag hur man gjorde för..




att förekomma en förekomst av skuld

 

 

 

sen den dan jag vägrat vara

 

ordentlig

 

har människor verkligen visat mig

 

sitt rätta jag

 

 

och enkelt blir

att sålla vänner

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 03:18



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Där fick du till det må jag säga.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri