Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är underbar som du är


när jag hör dig prata och skratta
då lyssnar jag och ler, blir glad över din glädje

då jag ser på dig
skiner jag upp som en sol

hur vi tar på varandra
känner jag mig som i paradiset

ibland blir jag stum
över hur mycket jag älskar dig

dina tillstånd bringar helhet, sårad och sargad, lycklig och vacker
för mig är du inneboende ur livets källa av ljuvligaste kärlek och glädje




Fri vers av JNI
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 09:16



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket vackert
2009-02-03

  friheten
VAcker srkiven!
2009-02-03

  Blåbäret
så allomfattande, genomgående, rysningslycka "ibland blir jag stum över hur mycket jag älskar dig"...denna tystnad som kan säga mer än tusen ord, där ögon och återspegling av kärleken får tala...underbara rader
2009-02-03

    eva m h
En fin hyllningsdikt till en älskad!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI