Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I helgen genomfördes premiären av DET SÄMSTA SKITPROGRAM som TV 4 producerat på länge....


"SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE - KVALIFICERAD DYNGA FRÅN TV 4 !"

I detta program tävlar ett gäng TRAFIKIDIOTER med varandra om att VARA SÅ USEL BILFÖRARE SOM BARA ÄR MÖJLIGT ! Maken till MOTBJUDANDE OCH VIDRIG PROGRAMIDÉ har inte setts PÅ LÄNGE ! Vi, som ofta är ute i trafiken, vet ju att det är ett farligt "äventyr" varje gång ! Man vet ju INTE om man möter : En fartgalen tonårsgrabb, ett professionellt rattfyllo, en panikslagen biltjuv, en stressad "Svensson" mm mm . Dessutom förekommer ju "Klantskallarna", "De Nonchiga", "De Hänsynslösa" och "Chanstagarna" och de finns Året Runt !!!! Fråga vår Ärrade Trafikpoliskår, jag kan Inte tänka Mig Annat än att DE AVSKYR detta program ! Den sörmländske Trafikpolis som deltagit i detta SKITPROGRAM uttryckte också uppriktig Ånger när han förstått vad det, EGENTLIGEN, handlar om !!!
Snacka om USEL TAJMING av TV 4 ! Nu när Dödsolyckorna på våra vägar, faktiskt, MINSKAT, kommer TV 4 med detta DEMORALISERANDE SKIT ! Undertecknad har ett råd till Sveriges TV-tittare: BOJKOTTA TV 4 TILLS DENNA DYNGA UPPHÖR !!!!!!!

Mats, bilförare sedan 40 år, utan incidenter !




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-03 11:20



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Håller med dig, ett dåligt program. Dessutom, den som är sämst vinner. Med andra ord, budskapet är att det är latjo att köra lite tokigt!
2009-02-03

  thyra
Ännu ett utslagningsprogram, sorgligt nog!
2009-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
TV serverar
mer och mer smörja
menar tydligen att vi
med det oss ska smörja
men jag vill inte ha
en sådan sörja....
Funderar på att slänga
ut min TV-apparat det
är helt sant och klart!
Bra att Du fokuserade
på detta usla program!
2009-02-03

    Lars Gullberg
Televisionen över huvudtaget föminskar oss som iondivider, har pågått länge och kommer fortsätta pågå. klart att vår tillvaro påverkas

Teven har ett taskigt inflytande på allt - speglar hela världsbilden i dag

tack för ditt inlägg Mats
2009-02-03

  * Ammi *
ja men det kan väl inte annat vara än fejkat? annars är det ju skandal, tyvärr såg jag inte programmet

Mycket skit får vi betala licens för, och det som retar mig mest är alla dessa jäkla sportprogram, dag ut och in .. ovanpå det kommer sportnytt, och till och med i nyheterna, ibland som första nyhet.
Sporten får alldeles för stort utrymme, snart säljer jag TV:n och ser mina få program via datorn, det blir billigare, nu har man t om höjt licensavgiften! (och då slipper man oxå reklamen)
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska