Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ojsan, den här skulle inte publiceras.. Bara sparas som ett fragment.
Den får väl ligga kvar då eftersom folk verkar gilla den:)



aa4

and you exploded just like a molotov cocktail




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 15:08



Bookmark and Share


  Messalina
Haha, jag kan bara föreställa mig vad det är en liknelse för. Snyggt!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy