Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgglad

med regnbågen virad runt halsen

ser jag i alla fall färgglad ut

 

 




Fri vers av Sandvargen
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 16:39



Bookmark and Share


  Lotti
hahaha skulle jag med vilja ha..... och himlens alla stjärnor i håret, smile
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen