Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 24

någon ligger lindad i teaterdekorer
smädelser, publika kyssar
två ljus droppar stearin, flyter, fastnar
definierar röd färg och vit lekamen på ett scengolv,
repor av klackskor, repliker, röda rosor, läppstift, intorkat vin,
glömska, sorg, pervers självbekräftelse

allt är tomt, blickstilla, sagt
hans ögon är slutna.




Fri vers av Execution Boy
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 17:01



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Det är ju nästan som om du hade läst den här:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=830493

Jag vet att det är ego att citera sig själv
men jag kan inte låta bli.

2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy