Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Robert, <3 :)


Du snurrar min jord sådär lätt skönt så att jag somnar.

Det går inte att förklara
Hur lycklig du gör mig
Genom att bara finnas.
Och varje gång jag läser orden
’’Jag älskar dig.’’
Är det ditt ansikte som
Befinner sig i mitt huvud.

Jag har bett så mycket
Till mannen där uppe att
Du en dag skulle märka mig.
Men, jag vet att det är
Säkrast att jag fortsätter
Att vara osynlig för dina
Ögon.

Men jag vet att genom att
Fortsätta klottra massa
Patetiska hjärtan på min mapp,
Och genom att glömma bort
Hur jag andas utan ditt namn
Så är det jag som kommer
Vara den som faller ner till
Marken först.







Men jag kommer alltid
Att be dig om att fortsätta
Få mig att glömma hur jag
Andas utan din närvaro,
Och mitt undermedvetna
Kommer fortsätta att be
Till mannen där uppe
Om ett riktigt vackert
Sagoslut.

(Men bara så att du vet är jag
Redo att riskera att falla igen,
Bara om du fortsätter att snurra
Min jord i samma hastighet
En stund till.)




Fri vers av Sarous
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous