Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... stunder är vi - VI - men livet är så.. att..


Älskade Du

 

 

Bara jaget

 

är för alltid kvar 

 

i min närvaro

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 330 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-03 20:45



Bookmark and Share


  Maria T
Tänker man noga så visst
är det så
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE