Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt troll på 9,5 år läste upp sin dikt hon skrivit själv igår för att ge hennes mamma på alla hjärtans dag ..


från dotter till sin mamma


jag älskar dig
du älskar mig

till en fantastisk tjej
som gör en så bra grej




Fri vers av JNI
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 22:25



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ler*...gulligt så det förslår!!!
2009-03-08

  prinscess VIP
vad barn är gulliga
2009-02-04

  Lyckohäxan Enediel
Rader som med största sannolikhet får vilken mamma som helst att smälta :) Urgulligt!
2009-02-04

  Blåbäret
sötaste trollungen kommer få mamman i tårar...
2009-02-03

  friheten
Den är jäätfin!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI