Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som aldrig ens har setts.



För ett år sedan

var du nästan, nästan min.


Det höll på att bli du och jag.


Gör om samma misstag idag

som jag gör då och då.


Tittar på bilder och på ord.


Det gör lika ont nu som det gjorde då


när jag fick veta att det inte skulle bli vi två.


Märkligt,


vi som aldrig ens har setts.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean