Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det du säger människa?

 

Läste nyss orden "men först sedan" och fick ett smärre hjärnbryt.
Vad i allsin dar betyder det; med viss reservation för att komma först (i mål?) lite senare?
Man ska inte börja fundera på ordens innebörd, för då börjar folk plötsligt säga de konstigaste saker, och man kan rentav oroa sig för deras psykiska hälsa...
Eller för sin egen.




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 13:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Men först efter att"
2009-02-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
ögona böj spring
2009-02-04

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Först sedan man har läst hela meningen kan man ju förstå... : )
2009-02-04

  Carola Zettergren
:):) hihi... det är bara att hänga med!
2009-02-04

  Eva Langrath VIP
Dialektalt kanske, en hälsing antagligen. (De menar efter att...)

Eva
2009-02-04

  Johan Bergstjärna VIP
vad betyder detta:

..."med viss reservation för att komma först (i mål?) lite senare?"?? ; )
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger