Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Inga, tack och farväl!

Du var så rik på glädje, så full av liv i tanke och handling.

Med kärlek i hjärtat och stor omsorg så värnade du om

kulturen som ditt och allas vårt själsliga hjärtebarn och 

du månade om ung som gammal, kvinna som man.

Du hade förmågan att se människan och du tog dig tiden

att lyssna till den som hade något att förtälja. Mycket hann

du uträtta under din vandring här med oss på jorden.

Jag önskar dig all lycka på färden till och i ditt nya rike.

Tack för allt du givit genom att vara blott den du är.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 590 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-02-04 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämt farväl!
2010-03-06

  JessicaB
Mycket vacker hyllning! :)
2009-04-29

  Junitvillingen
De vackra orden tror jag att Inga kan känna i sitt hjärta där hon befinner sig nu. Varmt & kärleksfullt skrivet.
2009-04-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker hyllning till en själ !
2009-02-19

  Ilona _L
Vackert och hedrande!
2009-02-08

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet!
2009-02-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Inga blev sedd som den hon var. Det är inte alla som blir det. Hon fick fina ord med sig som avsked.....vackert!
2009-02-04

  friheten
Vacker skriven!
2009-02-04

  Ewa Åkerlind
Det var fint skrivet
2009-02-04

    sunnanvind
Så fint! Mycket vackert till en saknad vän!
2009-02-04

  Mr Lindemann VIP
En finstämt farväl som inger en ljus känsla

vilket är ovanligt

Tack för det
2009-02-04

  Anna Liljestrand
Vackert och stillsamt farväl!!
2009-02-04

    Lindizz
Verkligen vackert och varmt skrivet, hon ler nog där i sitt nya fina rike för din fina omtanke:)
2009-02-04

  Lyckohäxan Enediel
Så vackert skrivet Bosse...jag är övertygad om att Inga gläds åt din omtanke från sitt rike nånstans.
Gillar din sista rad speciellt mycket...jättefint.
2009-02-04

  anita VIP
Mycke vackra ord. Många applåder från mig.
2009-02-04

    ej medlem längre
Vackra sista ord! Inga ler nog vackert i sitt nya rike och hennes hjärta svämmar över av ömhet för dig.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi