Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖR DET OMÖJLIGA MÖJLIGT IGEN

 

 

 

Gör det omöjliga

Möjligt igen

Riv rädslans murar

Tig ej

Prata stå för din talan

Gör det omöjliga

Möjligt igen




Fri vers av Fånga dagen
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-04 20:16



Bookmark and Share


  Lotti
ja det låter som kraft finns i dig.... :-)
2009-02-04

  Suzy med punkterna
Läser frustration i dessa starka ord.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen