Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsbilder

 

Hon speglar sig sällan
istället går hon ned till viken

och ser på svanarna




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-08-31 14:49



Bookmark and Share


    Mejja
Saknar ord! Läser och läser på din sida idag. Och dina texter kommer mig så nära!
2005-09-07

  ia VIP
så väl skrivna ord.

att se innifrån och ut.
underbart
/ia
2005-09-05

    ej medlem längre
Dubbelbottnad och fin liten text!
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth