Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag ser ingen mening med mitt liv"

Jag har hört det ifrån andra,
men jag har aldrig hört det från mig själv.
Är jag en umbärlig mänska?
Behöver jag någon slags hjälp?
Är endast mitt öde döden,
skall livet bara va' jobb?
Skall jag sälja allt mitt bohag,
skall man skjuta sig själv o' sen stopp?
Jag går så på morgonen opp,
har ont i hela min kropp,
Blir jag nånsin befriad,
när stannar allting opp?




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 23:02



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Du är inte ensam jag känner igen mig drabbad av sjukdomar har jag vart halva mitt liv nu
mvh ak
stark text
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson