Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DRÖM INATT

 

 

En dröm jag hade inatt

Du bara fanns där i ett annat rum

Tittandes på mig och jag på dig

Jag ville att du skulle se mig

Jag ville att du skulle åtrå mig igen

Den längtan nästan outhärligt stark

Det var du i drömmen du som sårat mig

Du som lämnat mig i trasor av gråt

I drömmen kysste du mig ömt med dina sammetsläppar

Jag strök min hand över ditt korta hår tjockt och skönt vila jag där

Du besöker mig fortfarande fast vi inte träffast på snart 2,5 år

Eller är det bara en längtan efter kärleken som mitt hjärta ropar på

I drömmen brann jag av dig du åttråde mig och jag dig

Denna ljuva kroppsliga närhet när du och jag förenades igen

Denna njutning var helt ofattbar att vara i ett med dig

Du underbara dröm

Kan du inte bli till verklighet

En vacker dag

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-05 19:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Hoppfull och kärleksfull saknad.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen