Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... :)


Stjärnhimmelen har slocknat av mina dystra tankar.

Ditt ansikte som besökte mina drömmar,
Har rivit upp riktigt gamla sår och nu hotar
Demonerna med att göra så att dom stannar
Oläkta föralltid bara för att jag förtjänar det.
Och hela stjärnhimmelen har slocknat för att
Dystra tankar är det enda som befinner sig
Inuti mitt huvud och mitt hjärta slutar sakta
Slå utav all stress allting i min närvaro ger mig.

Och mina andetag har blivit stulna och paniken
Har ett övertag när jag än en gång ramlar ner
Och inte orkar ta mig upp eftersom att hela
Världen och världens befolkning har blivit en
Sådan tung börda att klara sig igenom så jag
Har inte riktigt ork till att ljuga för mig själv
Genom att säga att det kommer att bli bra,
Och är det något jag vet säkert så är det att
Det sista det kommer att bli är det ni kallar bra.




Fri vers av Sarous
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous