Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anekdot I & II

I

Ynglingen och nöden,
de gick hand i hand med döden
som färdesmän,
gick hemåt sen,
och sköt sig själv munnen,
gav sig själv nedtummen...



II

Dimman låg så djup,
och utanför låg det ett stup,
där så många föll,
då marken den ej höll,
och de ramla' med huv'et före,
sen fick korparna mycke' o' göra...







Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-02-05 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson