Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intermezzo?

dessa futiliteter, intrång, onödiga distraktioner; känslor, förtret, demimonder som åtrås och operor, dessa banala, hemska sentimentaliteter som jag gråter inför. jag väntar på omdaningen, den vackra askesen, reduktion och renons, men jag sover aldrig, belamras ständigt av massans kantat och ligger i vaken dvala där mil av adjektiv, orangea piller, vita liljor, linjer, speglar och ansikten aldrig upphör att stråla och operera in tumörer i mig.




Fri vers av Execution Boy
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy