Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex hjärtan



Elsas och Ragnars små hjärtan var sex.

Jag minns allihop.


Kan känna Elsas mjuka skrynkliga händer mot min kind.

Ragnar är tavlor och skulpturer, han gick innan jag ens fanns.


Det äldsta hjärtat av de sex lever än.


Tre kvar, som slår på varsitt håll.


Pratade med faster, hon är guld.

Älskar henne lika mycket

som han med det yngsta hjärtat.



Han som dog alldeles för fort.


Men han är med dem han saknade mest,

hjärta två och tre, och med sitt allra första.


I sinom tid kommer de att vara fler...




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-02-06 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean