Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inutikaoset

 

 

det är glitter och explosioner, ett rytmiskt dunkande

i takt

till musiken

jag går barfota genom djungler av kvinnor,

som alla vill ha mig

de sliter och drar i mig,

it's like

marken under mina fötter rör sig

pushing pushing

dansar tätt, tätt

mitt ibland dem, är en av dem, men ändå

den som är i centrum

 

vill du, vill du, viskar de förföriskt i mitt öra

ja, jag vill, jag vill

musikens basgångar lyfter mig genom rummet

till de små grupperna

med glas på borden

mjukt, lent finger smakar på mitt ansikte

och min mun

vill bara ha mer

måste hyscha lätt åt min iver

 

trär fingrarna genom mitt hår

och en hand

ned över ryggen

jag släpper allt

mitt

inuti

flyger

ut

jag

känner

någon annans värme slår i mitt hjärta

en svag doft

av henne

berusar mig




Övriga genrer av linneajehn
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn