Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman.



Från det runda

i orange ljus.


Medans dimman rullar in från havet

väntar jag på sömnen.



Lyssnar till oförklarliga ljud

från övervåningen.


Det är en vit och suddig värld utanför.


Det lilla lurviga hjärtat sover trots ljuden.


Väntar på sömnen som aldrig tycks komma.


Dimman tätnar och ljuden suddas ut.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean