Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två rader om hösten

När hösten kommer med sina glada färger,

smugglar den samtidigt in sitt mörker..




Övriga genrer av Miss Johansson
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 13:34



Bookmark and Share


  lycksele
mycket klurig fundering
hösten ger färg + mörkret också
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Miss Johansson