Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 rader

För fem minuter sedan var allt bra.
Sedan besvarade jag kyssen och allt blev fel.
Hur kan en sån liten kyss förstöra så mycket?
Jag tror jag ska fråga 118 100.




Fri vers av Miss Johansson
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-09 21:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där sätter du verkligen fingret på något viktigt.
Är vi så beroende av mekanik och teknik att vi inte ens kan tolka våra egna känslor utan dess medverkan?
Ska allt läggas ut på Facebook, stötas och blötas?
Måste expertis alltid tillkallas?
Ska allt läggas på entreprenad?
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Miss Johansson