Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppfylld av dig för mycket för att må väl..........


Symbios 3



Förlorad i dig
bröt jag min längtan
mitt itu

tog mina steg
till stadens inne cafe

vad jag njöt choklad
med vispgrädde!

mina tankar eliminerades
en aning av musiken
som spred sig i min
morgontrötta kropp

Jag vet exakt vad du
gör nu!!!

steget till mitt eget liv
känns ovant och nästan
tvingande

Inte söka upp dig nu
i min starka längtan

symbiosens höjdpunkt
strider strömmar
och likt en missbrukare
känns suget ännu
starkare än chili......

Jag går ut i kylan
som biter mig

värdelös vore jag
som famnar
någon

när allt syns
obegripligt

nära

att jag förlorar
mig själv.






Fri vers av Karin Rosberg
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-07 18:38



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej karen!

Starkt dikt. Förankrad i vardagen vilken ökar dess styrka ännu mer. Bra, tycker vännen Fredrik
2009-03-13

  Michaela Dutius
att erövra sitt eget liv- även i tvåsamheten-svårt och viktigt och väl beskrivet av dig med poesin som gör orden mjuka
2009-02-15

    Bodil Sandberg
men..jag glömde..i mitt skrivandes brådrask att säga hur bra jag tycker du fångat den svåra känslan..kram kram
2009-02-08

    Bodil Sandberg
Här kan jag känna igen..hur lätt är det inte att det blir så..och endera fallerar alltihop..eller så blir det helt underbart bra..om det är rätt människa man träffat..- kram
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg