Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anslag i tvättstugan

Var nöjd med livet som du fick
och gläds åt det som är din tid
och när du går
efter dina år
se till att lämna världen i det skick
som du önskar finna den i




Fri vers av stenhur VIP
Läst 1343 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-07 19:05



Bookmark and Share


  walborg
Härlig text och roligt med den där tonen man brukar möta just på lappar i tvättstugan! Tack.
2009-06-22

  Daniel_78 VIP
jag har bokat mellan 17 och 22 idag

då skall jag leva livet :)
2009-06-22

  etthjärtaäralltidrött
Kloka tankar i fin melodi.
2009-06-22

  Michaela Dutius
Ett sånt anslag borde sitta vid ingången till Livet!
2009-02-14

  En strimma av guld
Härliga anslag som jag hoppas hjälper. Kom själv från Min hyres-tvättstuga och den har en bit kvar till sina glans dagar.

Ja,ja funktionen är ju i alla fall bra.;-)
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP