Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fånga en stjärna och dö för den







Vi bär inom oss

embryon av vår kärlek


Kärlek blommar mellan oss


Fåglar

sjunger oavbrutet

i vårt hjärta


Vi vandrar ständigt

i längtan


medan


Vi bär inom oss

embryon av vår kärlek




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1956 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2009-02-07 21:08



Bookmark and Share


    abdel-kader
Det enklaste är det vackraste, utan komplicerade fasader
2009-05-15

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och tankeväckande.
2009-03-07

  Maria T
Ett embryon har blivit till
av kärlek.
Livets stora gåta
2009-03-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Så kärleksfullt upplyfter du hoppfullheten inom oss..vackert/B
2009-02-14

  Caprice! VIP
Ja, det gäller att vattna dem, gärna med lite Blomstra i!
Ta inte illa upp, jag bara fortsatte på en metafor i en av kommentarerna.

Den är mycket vacker. Bokmärker omedelbums. Tack!
2009-02-09

  Fredrik Stillesjö
Hej .Stela!

Visst är det så, vi bär embryon av kärlek inom oss, de måste bara få gro... Vackert och vis dikt. Hälsar vännen Fredrik
2009-02-09

  jossj
Så Fint !
Det känns som poemet bär något slags hopp!
Om inte ... så ändå finns det en möjlighet,
en möjliget till lycka och kärlek.
MVH jossj
2009-02-09

    Tea Alex
Sista två raderna var väldigt vackra! :) Bravo!
2009-02-08

  Eaglemountains VIP
Du är byggd av ett embryo, helt gjort av kärlek. Därför utstrålar Du så mycket av den.

Så vackert skrivet, min vän
2009-02-08

    Ken Cassel
VACKERT!!!

Kram
:)
2009-02-08

  Spir@
Vackert! =)
2009-02-08

  JNI
du skriver så vackert ! .. knottrar sig på huden och höra fåglarnas kvitter till blomstrande ängar..
2009-02-08

  anits VIP
Vackert skrivit om kärleken
vi bärinom oss
2009-02-07

  Suzy med punkterna
Underbart att läsa din poesi igen;=) Kram
2009-02-07

    ej medlem längre
Jag tycker att du hittar ngt viktig med orden; "Vi bär inom oss
embryon av vår kärlek". Att vi alla har möjligheten att älska...
2009-02-07

  * Ammi *
Helt underbart skrivet!!
2009-02-07

  Miss Mod
"Vi vandrar ständigt

i längtan"

Är det människans liv kanske?
Att det är själva livsnäringen, att längta till...
2009-02-07

  friheten
Vacker
2009-02-07

  Eva Langrath VIP
Den innersa längtan vi alla bär skildrar du i vackra ord.

Eva
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic