Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånkeflabb e änna fajl or, ellor "Sagan åm ånketrånaren"

Harregud,
hånt ser du ud,
de e ju ente klogt min vän,
va sa vi gjorra senn?
Sa vi ställa allt po änna,
eller sa vi i samma vänna,
stämma i bäcken,
for o kånna se den vauda flecken.

Dra i skiden,
ta hid den,
ongan o ingan,
hidad o didad,
oppad o nörad,
du faur ente forstör' ad

Skåden i hoded,
hålla du rodred,
ingan de e färed,
håll i mären...
Hongen staur bongen mä poungen i mongen...
Snipp, snapp, snut,
så fick prästen på sin trut.
Ja rätt i brästaflabben.






Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson