Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min seglats

 

I isande vind

sätter jag mitt segel.

Beger mig ut mot stormigt hav.

Räds ej kylan

som omsluter min kalla kropp.

Vet att jag kommer till varmare nejder.

Där revar jag seglen

och låter solen tina min frusna själ.

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP