Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet 2

Hoppet är som ett stort björk

framför min dörr...

Mitt in i all elände

börjar den plötsligen blomma

och sprida pollen överallt...

det är farligt...

för jag är

värsta pollenallergigen.




Fri vers av BlåhäXa
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 18:40



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Blir glatt fnissig. Kul, allvarligt och längtansfullt.
2009-02-10

  Trädflickan
Nej det är inte bra hoppas för mycket. Då kan man ju bli besviken.
Kul liknelse.
2009-02-08

  willex VIP
:-) Den här gillar jag. Kort och kärnfull med humor. Och sann. Hoppet är verkligen en plågsam rackare. Just precis när man inte vill ha något hopp kvar, så smyger det sig på en och så börjar eländet om igen.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa