Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bra titel


Fem koppar kaffe sen drar jag iväg

Fem koppar kaffe innan lunch sen drar jag ut

Fem koppar kaffe

Jag kräver fem koppar kaffe innan maskineriet drar igång

Fem koppar

Fem koppar kaffe........ Fem koppar kaffe




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 19:08



Bookmark and Share


  lycksele
Du är nog drogbrukare - koffeinist
Inte lika destruktivt som nikotinist (som jag) eller heroinist
2009-02-08

  Dr Jimmy Johansson The 777
Fem dubbla espresso sitter aldrig fel
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP