Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sheisallicanneverhave

Du vet varför min blick alltid landar på dig
Kan höra det endast mina ögon förmår att säga


Du får mig att våga förändras
...bli något mer än skadat gammalt gods.
Du får mig att bränna mina gamla fanor
...och sparka omkull mina murar


Men likväl är du mitt ouppnåeliga ideal...




Fri vers av Proton
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton