Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre.



Tre.

Hur?

När en är svårt nog.


Det finns tre,

och jag är bara en.


Låt det flyta på.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean