Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladen.



Likt blad som smeker en naken hud

Mjuka och röda.


Asfalt, järn och betong.


Fingrar som läser av tygets strävhet.


Vitt mot blått.


Och så de små mjuka bladen igen.


Inuti.


Herr stilig och vanilj.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean