Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdistans, självironi eller bara löjligt?






Spegel, spegel på väggen där
säg mig vem som vackrast är

alla har vi hört den....många har sagt det

jag måste gjort nått fel
för min spegel var alltid tyst...

däremot funkade det alltid
när jag lekte



Svarta Madam på toa...




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson