Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något svagt inspirerad av Kent. Av något annat band också, kan inte komma på det.


[noname] - 20 maj 2008

Stilla
Att sträcka sig utan att beröra
Att öppna öronen men inte höra
Att ständigt existera i hålet
Att alltid missa målet

Saknad
Av värme i en kall strypande hand
Av kontakt i ett iskallt Jante-land
Av färg i en alltid mulen miljö
Av förändring i en konstant kö

Gnista
Av värme som drar mig intill
Som lurar mig till vad jag ej vill
Av det äkta, som långsamt tynar bort
En gnista, som påminner om din sort

Längtan
Till det äkta, det som består
Men allt det gör, är att öppna nya sår
Smärtan tänder på själen fyr
Inte undra att man vill bli martyr




Fri vers av lxsl
Läst 156 gånger
Publicerad 2009-02-09 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lxsl