Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var väl inne i någon Kentperiod då, här är ännu en Kentinspirerad dikt.


Om en tunnel vid ljusets slut - 21 maj 2008

Att lära sig vandra med ljuset vid sin sida
Men sedan av de andra lämnad för att lida
Ämnad att testas av livet
Att bara läsa vad är skrivet
Att synas utan att verka.

Det verkar så meningslöst och svårt
Då känslorna tär på en hårt
Men vet om att det går över efter en tid
Man blir starkare när man målet nått
Det hjälper att ha vägen gått




Fri vers av lxsl
Läst 187 gånger
Publicerad 2009-02-09 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lxsl