Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[noname] - 24 maj 2008

Jävlar, hur kunde det bli såhär?
Så fucked up mitt liv nu är
Jag blir bara så lack
Nu kommer en annan ångestattack
Jag dränker mig själv i en ström av självhat
För att jag är dålig, dum eller lat?
Är jag dömd att leva i misär?
Kan jag inte leva som jag lär?
I mitt liv är nu ett stort hack
Jag känner mig som ett jävla odugligt pack
Bitterheten börjar bli min vardagsmat




Fri vers av lxsl
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-02-09 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lxsl