Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tomrummet.



Så dör jag igen.



Hjärtat slutar slå

sekunder efter att orden är i luften.


När du öppnar dörren för att gå

ersätts värmen av kylan.


Den isande kylan som säger mig

att det här kommer att bli svårt.


Ser dig där du går,

jag brukade älska att se dig gå.


Du var så vacker då.


Men nu är det inte bara en där nere

utanför det som var vi, ditt och mitt.



Det är två.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean