Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen.



På ditt vältränade bröst,

strax ovanför hjärtat.


Läser jag smärtsamma rader

efter att vi har låtsasälskat,

och strax efter att jag har misstagit dig för att vara ett svin.


Datumet för vågen följt

av Bara för din skull.


Min absolut olyckligaste kärlek,


började just precis då.


Med elden brinnande i mitt hjärta

och hoppet i min hand.


Trodde jag att jag kunde ta dig i land.


Istället, brännde elden ut mig själv.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean