Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag kvävs utav löjliga bokstäver som har fastnat.

Svettdropparna rinner och jag
Brinner utav oron som har omringat
Min värld och jag gömmer mig under
Täcket med hela verkligheten utanför
Mitt rum , men jag är för rädd för att
Gå ut dit igen , för att möta döden .

Mina patetiska små ord har fastnat
I luften och jag kvävs utav att dem är
Så jävla patetiska och löjliga och sanna .
Snälla gud . . . Hjälp mig ?
Om min värld inte går under idag utav,
Att jag är så utmattad så kommer den
Att gå under imorgon utav att jag
Är så otroligt omänskligt rädd för att
Leva , men för modig för att dö.

( Och jag vet att
Det är sant att
Jag kommer att
Dö ut innan dagarna
Har blivit ljusa . )




Fri vers av Sarous
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous