Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta sjunger som jeff buckleys hallelujah

efterbliven hänger jag efter dig och
matar mina sinnen med förhoppningar om
idiotförsök till kärleksförklaringar men
livet verkar inte hänga med i svängarna

jublande hörs mitt hjärta när du
ensam går emot mig men
motvilligt sätts det stopp för
illusioner när ett till ansikte lyser upp bakgrunden

naiva lekar kan inte
orsaka smärta efter att
vinsten har gått iväg... vinsten som
inte blev min

cirkeln tar aldrig slut, eller hur?




Övriga genrer av greajt
Läst 518 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-09 21:54



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket intressant och bra text :)

Titeln är ju onekligen talande, haha
2011-09-14

  Blodros
hmm, märkligt, jag hör musik i de tre styckena, där dina ord spelas upp, sen i sista meningen så slutar musiken spela och dina ord får avsluta..
Gillar innehållet, med känslorna i orden, där är power bakom, som väntar på att få komma ut. stark!
2009-03-02

  kata
wohoo. jag hatar att läsa andras texter, lika mycket som jag hatar att ha konsthistoria på bildlektionerna. jag bryr mig bara om mig. varför bry sig om vad andra åstakommit liksom?
Nu vet jag varför. tack baby.
du är inspirerande.
2009-03-01

  polka-gris
åå! igenkänningsfaktor typ 102%
väldigt bra ljudbeskrivningar av hjärtat!
2009-02-27

    cognitive slender
hang in there tiger...
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt