Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frö

Du jag skall sätta ett frö
Jag skall låta det gro
Det är fredens planta
Den skall växa
genom asfalt
genom sten


Du jag skall sätta ett frö
En fredens lilja
Den skall vaja med vinden
året runt
Trotsa alla väderlekar
Den skall bara kinden smeka
Blåsa liv i allt det döda
stela och krökta




Fri vers av Andrum
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum