Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå oas.



Faller ner i bassängens stora famn.


Når botten och viskar ett namn.


Flytande sprattlande kroppar, likt öar

i en blå oas.

Jag, ett as.


Efter allt som hänt,

har jag blivit ett as.


Som förtjänar att drunkna i denna

blå oas.


Eller förtjänar jag att falla i din

alldeles underbara famn.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean