Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ikväll kändes det så här


FÖRMÅGA

Jag är glad och tacksam, att Du givit mig förmågan,
att aldrig ge upp, utan att alltid kämpa

Det är så skönt att veta, att Du alltid funnits där,
fast jag själv inte anat, inte kunnat förstå, att Du
aldrig sviker

Du har tröstat, när allt bara krossats, allt jag trott
på, bara försvunnit

Du har sett mig kämpa, sett min litenhet, sett när
marken rämnat under mig, när jag bara velat
försvinna

Jag är så tacksam, att Du givit mig förmågan,
att jag till sist förstår vem jag är, och att jag
äntligen får vara mig själv, och att jag duger
precis som jag är


anits 14 februari 2009








Fri vers av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-14 01:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En underbar insikt som Du kommit fram till.
2009-02-16

    ej medlem längre
Ja! Det var bra, att du fick ditt heurekaögonblick i tillvaron!
2009-02-15

    Madeleine Ågren (Maduska)
Tack för dessa varma och tänkvärda ord i kvällningen.
2009-02-14

  Michaela Dutius
Tröstens Gud som aldrig överger oss....
Vacker dikt
2009-02-14

  Eaglemountains VIP
HAN finns alltid där, men även DU är stor i Din litenhet, och värdefull!
2009-02-14

  Elaine.S VIP
Välgörande insikter i kvällens tankar...
2009-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Gud är fridens Gud, Jahve Shalom.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP