Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VUXEN

 

 

När jag först fått leva ut barnets känslor

Då kan jag vara vuxen




Fri vers av Fånga dagen
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-10 00:33



Bookmark and Share


  kärleks ängel
va klok du är!! så bra sagt
2009-02-10

  Eaglemountains VIP
Så sant som det är sagt!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen