Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ashes

svett sot en förkolnad docka bara tårar kvar


Fri vers av Linen
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-10 03:20



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det är fullt tilllräckligt detta. Ser de oerhörda väggarna av brandgult mot en liten man med vit hjälm, undrar hur länge han fick leva efter fotot togs, tänker jag. Ja, hela helvetet där nere, är som en arketypisk mardröm i våra ögonvrår. Tänker också att tårarna blir till gel i eldstorm - hur länge kan en mänska gråta?

Går inte att läsa din text frikopplad från detta pågående.
2009-02-10

  peter markurth
enkel,stark..bra skriven..
2009-02-10

  Inkarasilas
Såg den här mannen på CNN nyss som med helt livlösa ögon stod där i ruiner och berättade med metallröst om en hel stads försvinnande, alla kring var döda. Höll någon form av gatuskylt i famnen och hans armar tappade och han vände sig om sa - där där där alla är borta. Han såg helt chockhudad ut. Tänkte på dig och det rann kallt nerför ryggen och barnen och att vara instängd bakom väggar av eld och på alla djur som flyr rusar springer en kontinent av röd död och. Drömmer det. Nu ser jag det förkolnade dockhuvudet. Alla panikslagna intill lealösa som bara kan höra hur allt slukas av eld. Väsandet. Nä fyj fan det är så fruktansvärt. Din dikt, ja tre meningar. Allt allt allt. Jag vet inte ens vart jag ska gömma mina ögon. Vill ge dig snö.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Linen
Linen