Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... :)


Oron har skurit mig i tusentals småbitar.

’’Oron har skurit sönder mig
I flera tusen småbitar och jag
Kan inte på något sätt laga mig.
Jag stavar ditt namn i luften,
Och den dära sanningen får mig
Att falla ner lite men bara lite mer.

Jag är trasig, - och du vet att jag
Faktiskt menar det den hära gången –
Så snälla rädda mig från verkligheten.
Förklara varför det är såhär och
Kyss mig varm, jag fryser och plusgraderna
Har blivit till minusgrader och jag förfryser.




Jag älskar dig. – Och det gör väldigt,
Otroligt ont. -’’




Fri vers av Sarous
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-10 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous