Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 21


Du är i ett mausoleum
Narcissus isgrav, hans innersta är ram;
speglar, is, genomskinlig luft, vatten

frusna ansikten reflekteras, stillastående, döda
definierade i ett temperament,
förevigade i ett stelnat krampanfall

ord ihopsamlade i en betydelse
vidrigt vita, vettvilliga
klädda i ursprungets glitter

ser Du mig?

valv
vakuum
verism

ser Du mig?

inte som metafor
inte som Gud
som fakta, som tinget i sig.




Fri vers av Execution Boy
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy